Inspiration Badrum

>> Klicka på bilderna <<


Nice vit badrumsmiljö

Romantisk badrumsmiljö i lantlig stil. De vita spegelluckorna och glasvitrinerna bildar tillsammans med ljuslisten en vacker inramning som kompletterar rummets golv och tak. Observera detaljen där utrymmet bakom den vägghängda toaletten används som en hylla längs med hela rummets bredd. Upplevelsen fulländas av den facettslipade spegeln och inbyggda LED-spots. Denna badrumsmiljö har levererats med en blank, svart Granitexbänkskiva med tvättställ.

Shaker vit

Den klassiska designen leder tankarna till gamla möbeltraditioner samtidigt som den vita och släta ytan bidrar till ett mer nutida utseende. De vägghängda skåpen gör det möjligt att dekorera badrummet med kontrastfärger i de fyra öppna kuberna.

Lägg märke till det eleganta Getacore-tvättstället som har formats av ett enda stycke Getacore med en tjocklek på endast 12 mm.

Shaker Stone Grey Badrum

Den relativt enkla badkommoden ”slimline”  passar fint med den nyintroducerade Shakerluckan i färgen stone grey. Tillsammans med det matta vita handfatet och de vita handtagen blir designen med en gång både klassisk och modern.

Luckorna med de rogivande linjerna kan absolut hänga på en hel vägg utan att för syn skull bli för tung. Här med en öppen hylla som ger möjlighet att dekorera och att följa sin personliga stil.

Capri vit

En stilren, matt, vit badrumsmöbel där man i själva utformningen har lagt till spännande detaljer. ”Trappformationen” är ett stående inslag som återges både vid tvättställ och vid överskåpen - en detalj som gör rummet mer dynamiskt.

Bänkskåpet med handfat har monterade sockelben vilket gör att den låga sektionen med fördel kan användas som sittplats.

Basic nature med limfärgade click cubes

Stort och rymligt badrum i stilren design som andas natur och organisk miljö. Själva tvättställsmöbeln är utformad med en naturlig träeffekt och tvättstället är tillverkat av det exklusiva materialet Getacore. Själva Getacore-skivan är endast 10 mm tjock och tvättstället har vakuumformats i skivan, vilket ger rena och mjuka former. De två 120 cm breda lådorna med
mjukstängning är försedda med Trivento grepplist, vilket understryker Getacore-tvättställets rena och eleganta linjer.

Som man kan ana i den stora spegeln från golv till tak, finns det bakom väggen ett skjutdörrs-arrangemang, vilket även döljer en duschkabin. Skjutdörrarnas gröna glasfront ger tillsammans med den limefärgade bänken på hjul en känsla av natur. Bänken har skapats av 3 Click Cubes med en skiva av Getacore – samma material som tvättstället. Även på väggen ser man en limefärgad Click Cube i kombination med ett skåp i Basic natur med hylla och överhängd front. Spegeln över tvättstället är som tvättställsmöbeln - 120 cm bred.

Nordic vit

Ett klassiskt romantiskt badrum med exklusiva fronter i massivt ramträ av ask och fanerade speglar. De 5 cm breda pilastrarna som har monterats mellan lådsektionerna under tvättstället fulländar designen.

Venezia vit

Stilren, handtagsfri badrumsmöbel som har fått en central placering i detta stora badrum. Man har valt ett Granulon-tvättställ med en enkel rektangulär form över de sex lådor som det 180 cm breda möblemanget består av. Den 160 cm breda spegeln har inbyggd belysning.

Stecca ek badmiljö

Exklusiv, liten gästtoalett med ett 80 cm brett och 32 cm högt tvättställsskåp med en stor och praktisk låda. Fronten består av massiva ekträlister som ger ett elegant utseende. Tvättstället är ett 40 mm Galiciatvättställ.

Fiorini svart badrum

Denna lösning förnyar den traditionella uppfattningen om hur ett badrum ska se ut. De svarta fronterna med märkbar trästruktur tillsammans med de massiva grepplisterna av aluminium ger badrumsmiljön ett unikt och exklusivt utseende.
Observera hur man har fällt in lådor i kattvinden.

Spegeln är skuren för att passa i rummet. Det vita tvättstället och bänkskivan är av 60 mm Rector®, vilket är ett kemikalieresistent och helgjutet material.

Paris vit slimline

Smart och neutral slimline badkommod på 60 cm till det lilla badrummet. Det kraftiga vita helgjutna handfatet med sned front, tar fram kvalitetsintrycket på den kompletta badrumsmiljön, som tillsammans med LED-spegeln kommer att matcha badrummet.

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.