Inspiration Garderob

Skjutdörrar

Skjutdörrar gör det möjligt att uppnå elegant förvaring i hela hemmet – i köket, badrummet, hallen, sovrummet eller på kontoret. Endast fantasin sätter gränser. Skjutdörrarna och inredningen specialanpassas till alla typer av rum, viket gör att snedtak, hörn, trappavsatser med mera kan utnyttjas till rationell förvaring.

Det finns otaliga varianter på både inredning och skjutdörrar, därför finns dessa samlade i egna specialbroschyrer. Fråga efter dessa i din närmaste butik.

Garderobsinredning

Inredningen i den enskilda garderoben är själva kärnan – oavsett om det handlar om ett fristående skåp eller en komplett ”walk-in”-lösning. Man gör individuella val både när det gäller funktion och färg på inredningen.

Struktur vit ek

Skjutdörrar med märkbar struktur och elegant inramning i massiv aluminium. Den varma eken integreras enkelt i ett kök eller allrum och skapar plats till allt som är skönt att ha precis i närheten.

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.