Måttbeställda skåp och luckor

Skåp och luckor behöver inte hålla standardmått

När du handlar hos kitchn behöver du inte begränsa dig till det standardsortiment som finns i vår katalog eller i prislistan. På internet säljs standardvaror som ligger på en hylla, såsom skor, kläder, konsumentelektronik och spel. Men när det handlar om kök, badrum och tvättstugor måste man ibland tänka nytt för att utnyttja rummet och den plats man har helt optimalt.
Äldre hus har ofta kök som tillverkats på plats av en snickare och då kunde man få det precis som man ville. Idag framställs många skåp i storlekar om 10 cm. Det är inte säkert att det ger den finaste lösningen, eftersom det kanske kräver stora tillpassningar i ändarna. Här skulle man kunna specialtillverka ett skåp eller en hylla för att utnyttja platsen optimalt och skapa ett vackert uttryck.

Kontakta oss på mail@kitchn.se om du behöver skåp och luckor med specialbredd, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just ditt projekt.

Hitta en lösning som passar

Kräver höjden i rummet att skåpen kapas på höjden för att tillpassas efter rummet, så ordnar vi gärna även detta. Våra medarbetare har stor erfarenhet och arbetar med maskiner som gör att slutresultatet får samma höga kvalitet som våra standardprodukter.

Många kunder vill gärna själva tillpassa skåpen, men med en dålig klinga på sågen kan resultatet många gånger ses på skåpet. Kanske går det inte heller att göra spår till bakpanelen eller hål till hyllor. Du sparar pengar på att göra det själv, men resultatet kan göra att det blir nästan omöjligt att montera lådor, vitvaror och annat i skåpen. Låt istället våra medarbetare på specialverkstaden ordna det åt dig, så kan du njuta av resultatet i många år framöver.

Kontakta oss på mail@kitchn.se om du behöver skåp och luckor med specialhöjd, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just ditt projekt.

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.