Marbre underhållsset blank

Marbre underhållsset blank
Håll musen över bilden för att zooma

Artikel nummer MARBREPLEJE1
Polerings- och underhållssats för blanka tvättställ och bänkskivor

Kan användas till: MARMOR · STEN · GRANIT · NATURGRANIT · AKRYLPRODUKTER m.m.

Satsen innehåller:
 • Polermedel 400 ml
 • Underhållsmedel 500 ml
 • Mikrofiberduk
 • Svamp
 • Sprayflaska

  Gör så här: Skaka polermedlet före användning (använd handskar). Appliceras outspätt direkt på ytan. Använd sedan svampen i cirkelrörelser.  Det optimala är att använda en polermaskin. Stänk eventuellt lite vatten för att underlätta appliceringen.  Tvätta sedan ytorna med rent vatten och torka med en torr duk.

  Underhållsmedel: Spraya direkt på ytan. Vänta 3–6 minuter.  Torka sedan med en ren och torr duk.  Spraya lätt igen och torka genast med en ren och torr duk.

  Vid normal rengöring används universalrengöringsprodukter som flytande Ajax eller liknande. Vid kalkavlagringar kan avkalkningsmedel eller hushållsättika användas i en sprayflaska. Använd alltid det rekommenderade blandningsförhållandet. Tvättstället ska behandlas med särskilt rengörings- och underhållsmedel ca tre gånger om året.


 • DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

  Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

  Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

  Support


  När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.