Mer om Kitchn.se

Kitchn A/S

Vævervej 33-35
DK-7490 Aulum
E-post: mail@kitchn.se
CVR: 31599555

Danskägd köksproducent

Kitchn grundades i mitten av 1970-talet, då det lokala maskinsnickeriet Aulum Maskinsnedkeri började producera och sälja kök under namnet AM-køkkenet. På den tiden hade företaget åtta medarbetare som tog hand om allt kring försäljning och tillverkning av köken. Detta och mycket annat har förändrats under de senaste 35 åren. Idag heter företaget kitchn och har över 90 återförsäljare i Danmark, Norge, Island och Sverige.

Företaget finns fortfarande i Aulum, och huvudkontoret och tillverkningen ligger på samma adress. Kitchn har ett produktionsområde med tillhörande kontorsmiljö på 11 000 kvadratmeter, och företaget sysselsätter runt 50 personer.

Grundtanken bakom kitchn är att du ska kunna köpa kök i hög kvalitet till ett rimligt pris hos en lokal återförsäljare. Vi lägger stor vikt vid att återförsäljarna är lokalt förankrade och känner kunderna i sitt distrikt. Bara då kan vi vara säkra på att ett köp av kitchns produkter blir en unik upplevelse. Vi tror inte att dyr tv-reklam gynnar kunderna, tvärtom. Därför sparar vi på marknadsföringen och lägger pengarna på att leverera fantastiska produkter genom duktiga och kompetenta återförsäljare till ytterst konkurrenskraftiga priser.

B2B – försäljning till företag

På kitchn sätter vi en ära och stolthet i våra produkter. Det är dansktillverkade kök, badrum och garderober till riktigt bra priser och hög kvalitet, och det vill vi självklart gärna att ditt företag också ska få uppleva. Vi erbjuder därför fördelaktiga villkor till storkunder och B2B-partner. Vi har förmodligen marknadens snabbaste leveranstider, och kan leverera kompletta kökslösningar inom sju vardagar. För att uppnå de B2B-villkor vi erbjuder våra storkunder och B2B-partner ska du vara:  

Snickare
Entreprenör
Uthyrningsföretag
Bostadsrättsförening
Fastighetsbolag
Arkitekt
Eller liknande

Hitta din närmaste återförsäljare och kom in till oss så får du veta mer om produkterna och vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag

Köp hos återförsäljare

Har du ont om tid?

På kitchn.se vet vi hur svårt det kan vara att få den hektiska vardagen att hänga ihop med arbete, barn och fritidsaktiviteter – samtidigt som du ska hinna köra till butiker för att se på nytt kök, badrum eller garderober. Därför har vi ett riktigt bra samarbete med alla våra återförsäljare så att du får möjlighet att leta efter din nya inredning hemifrån soffan när du själv har tid.

Du kan hämta inspiration i vårt galleri och låta våra konsulter i butikerna hjälpa dig att göra de första ritningarna och offerterna. Du kan också börja med att rita själv, så slipper du stressa för att hinna till butiken innan den stänger. Vill du komma ut och inspireras, se och känna på produkterna, så åker du bara till den butik du väljer. Du kan till och med få ditt projekt och din offert skickad till den butik du väljer, så att de kan avsluta handeln, eller så att du kan fortsätta dialogen med konsulten i butiken. Många människor upplever fortfarande en större trygghet om de kan se säljaren i ögonen när de ska köpa stora och speciella varor som ett kök ju är.

Uppmätning

Alla våra butiker hjälper dig med kontrollmätning när du har köpt köket, så att du inte riskerar att få skåp och skräddarsydda bänkskivor som inte passar. Det ger dig en enorm trygghet, eftersom en specialframställd bänkskiva med underlimmad diskbänk kan vara mycket dyr.

Leverans och returvaror

Alla leveranser görs med proffessionel distribution som känner till våra produkter och vet hur viktigt det är att de levereras på ett bra och försvarligt sätt. På så sätt kan du få vår höga service levererad ända fram till kantstenen eller in i huset, beroende på vad du och din konsult har kommit överens om.

Har du en reklamation eller vill du returnera en vara ska du kontakta den butik där du har köpt varorna. Har du några frågor kan du kontakta oss på mail@kitchn.se och så finner vi en lösning tillsammans.

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.