Inspiration från Kitchn

Inspiration till köket

I köksgalleriet hittar du inspiration till ditt nya kök. Vi har samlat ett urval av vårt stora kökssortiment och här finns något för alla smaker.

Den lantliga idyllen med vackert utskurna fronter och pilastrar, det funktionella köket där allt är optimerat efter en hektisk vardag och sist men inte minst det minimalistiska och stramt designade köket. Allt detta är uttryck som kan skapas med ett kök från kitchn.

Se vårt köksgalleri här

Inspiration till badrummet

I badrumsgalleriet finns många klassiska badrumsmiljöer som utan vidare passar in i de flesta bostäder. Här hittar du också helt nya sätt att inreda och designa ditt badrum på. Låt dig inspireras av allt du ser i vår badrumskategori och använd det när du ritar ditt eget badrum.

Det är en konst att välja och kombinera olika material – och i badrummet ska du också välja kakel, klinker och sanitetsutrustning – så be oss gärna om råd om du undrar över något.

Se vårt badrumsgalleri här

Inspiration till garderoben

I det här galleriet hittar du inspiration till hur din nya garderob med skjutdörrar och tillhörande inredning kan se ut. Möjligheterna är många och en individuell lösning kan vara avgörande för att få den perfekta garderobsinredningen.

Det ska som alltid finnas plats till kläder, skor och annan förvaring i en vanlig garderob, och allt ska gärna kryddas i samma personliga stil som resten av din bostad. I den här kategorin har vi lagt vikt vid skjutdörrar och garderobsinredning, men vi har också ett stort urval traditionella högskåp med varierande inredning.

Se vårt garderobsgalleri här

Inspiration till tvättstugan och groventrén

I en tvättstuga och groventré ska det finnas plats – massor av förvaringsplats. Det är här vi passerar i vardagen och allt det vi använder vid olika aktiviteter tas ut och in ur skåpen. Det är också här vi tvättar och torkar och kraven på bra arbetsytor, utrymme och funktioner är stora.

I det här galleriet får du tips på hur du kan utnyttja platsen i tvättstugan och groventrén optimalt med skåp, lådor och bänkskivor från kitchn.

Se vårt tvättstugsgalleri här

Inspiration till bänkskivan

På kitchn säljer vi många olika typer av bänkskivor som kan användas till köket, badrummet, tvättstugan, kontoret eller överallt där du behöver en bänkskiva. Vi erbjuder bänkskivor i alla kända material som laminat, massivt trä, granit, komposit, Corian och stål. Bänkskivor av andra material som glas och betong kan vi också ta hem till dig – fråga oss gärna om det.

Alla bänkskivor vi gör kan också levereras med underlimmad diskbänk och vi erbjuder diskbänkar från alla större diskbänksproducenter.

Läs mer om de bänkskivor vi erbjuder här

Inspiration till tillbehör och funktioner

I galleriet över tillbehör hittar du bilder på allt som du kan ha i dina skåp och lådor, till exempel utdragshyllor, bestickinsatser, avfallssystem och sockellådor. Här hittar du även beslag, bänkskivor, diskbänkar och mycket mer.

Gå på upptäcktsfärd i galleriet med alla våra tillbehör och se de många möjligheter vi erbjuder. Allt som visas framställs självklart i testade kvalitetsmaterial och tål daglig användning och slitage i många år.

Se galleriet med våra tillbehör och funktioner här

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.