Inspiration Tvättstuga / Groventré

>> Klicka på bilderna <<


Basic grå tvättstuga

Mycket praktisk tvättstuga där slitstyrka, daglig rengöring och förvaringsutrymmen utgör fokus. Den grå fronten är både tekniskt och färgmässigt sett ytterst lämplig för det slitage som en tvättstuga kan utsättas för. Alla tänkbara utrymmen har utnyttjats till förvaring - överhängda skåpluckor över högskåpen och sockellådor under. Tvättmaskin och torktumlare står i arbetsvänlig höjd, vilket man uppnått genom att placera lådor under maskinerna. Lådorna fungerar samtidigt som hållare för tvättkorgen och lådans låga kanter förhindrar att tvättkorgen glider av. Lådans konstruktion är dimensionerad för att kunna bära en fylld tvättkorg, eftersom standard lådorna har testats för en belastning på minst 30 kg.

De 32 cm breda Neat-handtagen är mycket användarvänliga eftersom det finns gott om plats mellan handtag och front. Bänkskivan är 28 mm i svart laminat med avrundad framkant och underlimmad stålho. Som bilden visar används bänkskivan som skötbord, vilket innebär att den avrundade kanten utan vassa kanter är idealisk.

Torino ek

Den traditionellt långa och ofta lite mörka groventrén har här förvandlats till en ljus och trevlig tvättstuga med hjälp av ljusa ytor av ek. I denna lösning valde kunden att bygga in tvättmaskin och torktumlare i väggen med högskåp så att de blev en snygg och praktisk del av tvättstugan. Samtidigt gav detta utrymme för en låg bänksektion - som i detta fall blivit oumbärlig då den blivit avställningsyta för tunga matkassar o.d.

Observera att bygelhandtagen är centrerade på alla fronter. Det ger en stilren symmetri och helhet i rummet. Man har valt en 28 mm laminatbänkskiva med rak framkant och en underlimmad diskbänk av stål.

Capri højglans / Fiorini - tvättstuga

Denna tvättstuga är utrustad med eleganta fronter i vit högglans, kombinerat med en skjutdörrslösning som döljer tvättpelare och elskåp. Skjutdörrarnas fronter har naturligtvis samma vita högglansyta. Alla fronter är utrustade med Fiorini grepplister av massivt aluminium vilket ger ett elegant utseende.

Överskåpslösningen är lätt i sitt uttryck och lämnar plats vid fönsterpartiet. För att bevara lättheten har man valt en baldakin med inbyggda LED-spots över bänkskivan. Bänkskivan är svart och tillverkad av granit med en underlimmad diskbänk av stål.

DANSKÄGD KÖKSPRODUCENT

Kitchn är en dansk köksproducent som tillverkar kök, badrum, garderober, tvättstugor, skjutdörrar och tillbehör i sin egen fabrik. Produkterna från kitchn.se säljs uteslutande genom självständiga återförsäljare i Sverige.

Kitchn prioriterar hög produktkvalitet, utmärkt service och duktiga lokala återförsäljare som känner till kundernas behov och önskemål. Vi satsar inte på dyr tv-reklam - vi ger dig kök, badrum, garderober och mycket användbara tillbehör för alla pengarna.

Support


När du har frågor om produkter - skicka ett mail till oss, eller kontakta din närmaste återförsäljare.